Χριστινα Μπομπα / Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει ως... σέξι αγιοβασιλίτσα! pic : Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Χριστινα Μπομπα / Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει ως... σέξι αγιοβασιλίτσα! pic : Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram.

Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών.

Θετική στον κορωνοϊό και η Χριστίνα Μπόμπα - Το μήνυμά της ...
Θετική στον κορωνοϊό και η Χριστίνα Μπόμπα - Το μήνυμά της ... from www.kontranews.gr
Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους.

Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram.

Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα. Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό μανικιούρ για Άγιο ...
Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό μανικιούρ για Άγιο ... from joytv.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Μιλάω για την χριστίνα μπόμπα η οποία έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και άσκησης που της φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η χριστίνα μπόμπα σε συνέντευξή της στην ελεονώρα μελέτη, ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα.

Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Δες τους κανόνες που ακολουθεί αλλά και τι τρώει καθημερινά σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της.

Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Η χριστίνα μπόμπα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, είχε μιλήσει για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά και για το γεγονός πως με τον σάκη τανιμανίδη είχαν σκεφτεί και την. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα νύφη: Δες φωτογραφίες! (φωτό) - Fay's book
Η Χριστίνα Μπόμπα νύφη: Δες φωτογραφίες! (φωτό) - Fay's book from www.faysbook.gr
Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων.

Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης.

Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Δες τους κανόνες που ακολουθεί αλλά και τι τρώει καθημερινά σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις. Η κάμερα της εκπομπής dot. Μιλάω για την χριστίνα μπόμπα η οποία έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και άσκησης που της φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama